Ta överskriften med en nypa salt är ni gulliga.
 
Jag har ju ett instagram konto (monshylee) och jag har en del folk som jag följer där (bara sso relaterade, dock) och jag har märkt en grej som får mig att lägga huvudet lite på sned..
Varj gång det kommer en uppdatering så är folk överlyckliga och ser fram emot det som aldrig förr.
Och jag fattar - det är sjukt kul med nya uppdateringar och vi som spelar SSO är faktiskt väldigt bortskämda med dom - om man tänker efter. Vi får en ny uppdatering VARJE vecka.
De kanske inte är värsta grejerna varje gång, ibland kanske det handlar om korrigeringar för att spelet ska funka lite bättre eller liknande.
Det som gör mig ledsen och fundersam är det faktum att folk blir helt tokiga när servern ligger nere "lite för länge".
 
Igår (3e December) så skulle de göra en uppdatering, som vanligt, och detta har dragit ut över denna dag (4e December) - vilket har fått några att tappa hakan och nästan bli irriterade. Samtidigt skriver SSO på sin hemsida att de försöker göra allt de kan för att fixa problemet.
SSO är jätteroligt, jag håller med - men har det tagit över folks liv så mycket att de blir arga när de inte får spela? Är det nu så, då blir jag rädd om jag ska vara ärlig.
Det finns SÅ mycket mer till livet och saker du kan göra än att bara spela SSO.
 
Nu kan inte jag så mycket om spel i sig, jag har aldrig gjort ett spel själv. Men något jag kan tänka mig är att SSO är ett stort spel. Det finns tre (?) servar bara i Sverige, bara för att se andra servarna väller över med folk. Vi har en stor värld att röra oss i med olika uppdrag och karaktärer. Det finns hur mycket olika kläder, hästar, accesoarer och hästar som helst som ska synka med varandra.
Jag tycker att alla borde tänka på att det finns mer till SSO än vad många kanske vet och känner till, och även om tekniken är underbar nu för tiden så kan detta även faila. Ingenting är 100%.
 
Det jag vill säga med mina korta novell är; Ha tålamod och ta chansen att göra något annat när SSO har tekniska problem.
Ta en promenad, umgås med familjen eller vänner, göra läxor, rita, spela gitarr.. Ja, vad som helst som DU tycker är kul. Riktiga livet är också viktigt.
 
dinodalen, irl, sso, starstable, starstableonline, tankar,